Ads Top


Manifest condemna pintades feixistes a Nou Barris

El dimecres 14 de desembre es van produir pintades feixistes davant de l’Escola Àgora. Malauradament, aquestes no són les primeres pintades que es produeixen al Districte de Nou Barris. Anteriorment ja s’havien produït altres pintades a l’Escola Tibidabo, i cada cop son més les pintades feixistes que trobem a les parets del nostre barri.

Durant els últims mesos hem vist com la violència feixista ha anat en augment impunement arreu de Catalunya, mentre alguns mitjans de comunicació minimitzen la gravetat dels fets, i alguns partits polítics prenen una postura ambigua davant la situació, al carrer cada cop són més habituals les pintades de caire feixista i amb simbologia nazi. Tristament, les parets del nostre barri en són un bon exemple.

Com a Assemblea Groga de Nou Barris condemnem les pintades aparegudes, no només a les escoles del districte, si no que també condemnem la resta de pintades que cada cop són més freqüents al barri, i demanem a TOTS els partits polítics que condemnin públicament aquestes pintades i deixin les postures ambigües davant el feixisme. La situació actual demana de la col·laboració de tothom.

El feixisme avança si no se’l combat.
No passaran.

Amb la tecnologia de Blogger.