Ads Top


Manifest del Consell Escolar de Nou Barris. 16 d'octubre de 2017

TEXT APROVAT PEL CONSELL ESCOLAR DE NOU BARRIS EL DIA 16 D’OCTUBRE DE 2017

Davant dels fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017, i posteriors, que han afectat als centres educatius de Nou Barris, el Consell Escolar de Districte de Nou Barris, dĂłna suport a la comunitat educativa i expressa el seu desacord i la seva protesta en relaciĂł a:
  1. 1. L’assetjament a les Direccions dels centres educatius de Nou Barris en forma d’amenaces del Delegado del Gobierno i de la Fiscalia, en referència a l’obertura dels Centres com a seu electoral pel referèndum de l’1 d’octubre, obviant que la seva funciĂł Ă©s fonamentalment educativa.
  2. La brutalitat de les carregues policials i de la guĂ rdia civil a la ciutadania que anava a votar dins i fora dels centres educatius, que ha tingut com a conseqüència destrosses en les instal·lacions i material dels mateixos i seqĂĽeles psicològiques en els alumnes menystenint valors educatius com el de la convivència i la cultura de la pau, amb el model que suposa aquesta actuaciĂł.
  3. Les acusacions del Ministro de EducaciĂłn –amb fins politics– al conjunt del sistema educatiu catalĂ , i en particular del professorat, d’adoctrinament, cosa que qĂĽestiona de manera falsa i injusta la tasca de tot el col·lectiu docent donant per vĂ lides, en un tema tan sensible, meres suposicions extrapolades i no provades.
Aquest fet posa en qĂĽestiĂł, injustament, l’alt grau de professionalitat, conreu de la convivència i dels valors humans i el pensament crĂ­tic que l’ha caracteritzat sempre.

Demanem que aquest escrit sigui traslladat al Consell Escolar de Barcelona.
Amb la tecnologia de Blogger.