Ads Top


II Marxa per l'educació pública. Del 23 al 30 d'agost de 2014

II MARXA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA
 

Del 23 al 30 d'agost de 2014
més informació: assembleagroga.info/marxa

L'estiu passat es va fer la I Marxa per l'Educació Pública que va anar de Ribes de Fresser a Barcelona amb un èxit important de participació i de difusió. Enguany tornem a repetir l'experiència del 23 al 30 d'agost des de Girona fins a Barcelona creuant tot el Maresme.

Ara ja som totes i tots una mica més experts en la logística de la marxa. Després de l'experiència de l'any passat i amb previsió, sabem que tot té un cost.

La marxa per l’educació és una molt bona ocasió per a unir forces i veus. Des de tots els sectors de la comunitat educativa posem moltes ganes i molta reivindicació per aconseguir una escola i educació de tots i per a tots.

La feina ben feta, té futur. Com que “futur” és el que volem per a aquesta societat, posarem molta energia per a fer arribar les nostres veus on cal. També portarem pertot arreu la nostra ILP. Tota logística té un cost: cartells, gasolina per als cotxes de suport, equip de so, avituallaments… És per això que us demanem la vostra col·laboració en el finançament d’aquesta marxa.

Els diners obtinguts també ajudaran a fer que els preus dels àpats de la marxa siguin de preus populars i afavorir al màxim la participació de tots i totes.

Moltes gràcies i… recordeu, TOT SUMA!


http://assembleagroga.info/marxa/

Amb la tecnologia de Blogger.