Ads Top


L'Escola Antaviana, premi Ciutat de Barcelona 2014

L'ESCOLA ANTAVIANA, PREMI CIUTAT DE BARCELONA


L’Escola Antaviana va rebre ahir al vespre el premi Ciutat de Barcelona per la seva contribució al desenvolupament cívic, social i cultural del seu entorn amb un projecte educatiu innovador i continuat.

El director de l'Escola Antaviana, Francesc Freixanet, va rebre el premi en un acte que es va celebrar ahir al vespre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, conduït per Àgata Roca i la participació de Joana Serrat. A l’acte hi eren presents, entre d’altres, Manel Blasco, gerent del Consorci d'Educació, els tinents d’alcalde Joaquim Forn, Sònia Recasens i Jaume Ciurana; regidors de la corporació municipal; i Montserrat Vendrell, vicepresidenta del Consell de Cultura de Barcelona, que ha participat en la benvinguda de l’entrega dels premis.

L'Escola Antaviana ha rebut el premi en la categoria d'educació per la seva contribució al desenvolupament cívic, social i cultural del seu entorn amb un projecte educatiu innovador i continuat. El jurat, format per Gregorio Luri Medrano, Gemma Carbó Ribugent, Salvador Cardús Ros, Ramon Grau Sánchez i Lluís Vallvé Cordomí, ha valorat la seva capacitat per articular els recursos humans i materials propis tot establint un treball en xarxa amb institucions i entitats del territori.

L'Ajuntament de Barcelona convoca anualment els Premis Ciutat de Barcelona amb l'objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.

Les obres guardonades han de contribuir al desenvolupament del fet cultural i han d'estar integrades en el teixit ciutadà en el qual participen els creadors, les associacions, les institucions públiques i les indústries culturals.

Els guardonats reben una quantitat en metàl·lic, acompanyada d'un diploma on es recull el veredicte del jurat i un objecte recordatori del premi.
Amb la tecnologia de Blogger.