Ads Top


Davant les informacions pel curs 2016-2017, des de la Coordinadora d'Ampa de Nou Barris manifestem

Davant les darreres informacions donades a les direccions dels centres docents de Catalunya, referents a les dotacions i als recursos humans pel curs 2016-2017, des de la Coordinadora d’Ampa de Nou Barris volem manifestar el següent:




  1. El nostre rebuig més absolut i la nostra indignació per aquest nou atac a l’ensenyament públic català per part del Govern de la Generalitat de Catalunya.
  2. Recolzem i donem suport a les reivindicacions dels equips directius i mestres de les escoles públiques del Districte i ens posem al seu costat per a tot allò que necessitin.
  3. Ens posicionem en contra de totes les retallades de personal i recursos que s’han aplicat amb anterioritat i de les que s’han anunciat. Són mesures que atempten contra l’educació pública de qualitat, que considerem absolutament bàsica per a la nostra societat.
  4. La pròrroga dels pressupostos de 2015 no pot ser l’excusa per a aplicar més retallades de plantilles i recursos, especialment als centres de més complexitat i als usuaris amb NEE. Aquest punt és especialment punyent al Districte de Nou Barris donada la situació socioeconòmica a la que s’ha vist abocada una part de la seva població com a conseqüència de la crisi econòmica viscuda en els darrers anys.

En defensa de l’educació pública de qualitat, inclusiva, laica i catalana.
Amb la tecnologia de Blogger.