Ads Top


Nou web de l'institut Pablo Ruiz Picasso

L’institut Picasso, ubicat al barri de Torre Baró, celebrarà la seva jornada de portes obertes d’ESO el dissabte 4 de març a les 11 del matí. L’institut desenvolupa un singular projecte educatiu, basat en valors com la cultura de l’esforç, el respecte a la diversitat o la consciència dels diferents ritmes d’aprenentatge de cada alumne, tractats amb solucions com les tutories, els itineraris adaptats en grups reduïts o el seguiment individualitzat.

L’aposta per una educació integral també és una de les senyes d’identitat de l’institut, que a la pràctica s’ha traduït en la creació de la seva pròpia Companyia de Teatre, per la qual ja han passat més de 75 alumnes, o en la seva oferta de Batxillerat Artístic, que inclou una aposta per assignatures poc habituals com les Arts Escèniques, la Música o la Dansa. Ofereixen, així mateix, un Batxillerat de Ciències i Tecnologies Científiques, i un enfocat en les Humanitats i les Ciències Socials.

L’institut, ja disposa d’un nou i modern lloc web on consultar tota la seva informació i notícies. Només cal que entreu a www.inspicasso.cat per visitar aquest renovat domicili virtual. Hi trobareu tant materials didàctics adreçats a pares i alumnes com vídeos que recullen el testimoni de totes aquestes activitats culturals.
Amb la tecnologia de Blogger.