Ads Top


A les famílies de l'alumnat de Nou Barris. Comitè de vaga de la zona educativa de Nou Barris

A LES FAMÍLIES DE L'ALUMNAT DE NOU BARRIS

El comitè de vaga de la zona educativa de Nou Barris considera que les retallades sense precedents que està patint l’educació pública suposen una pèrdua de qualitat molt greu en l'atenció al nostre alumnat. En vista d'aquest retrocés social de conseqüències imprevisibles, la Coordinadora d'Interzones, òrgan assembleari nascut de l'autoorganització del professorat, ha convocat, amb el suport legal de la CGT (la resta de sindicats estan convidats a unir-s'hi) el següent calendari de vagues i mobilitzacions:
  • VAGA primer dia de classe: 
    • Dimecres 12 de setembre: educació infantil, primària i secundària (als centres que comencen les classes aquest dia).
    • Dijous 13 de setembre: secundària (als centres que comencen les classes aquest dia).
    • Dimecres 19 de setembre: als cicles formatius i les escoles d'adults.
  • Dimecres 12 de setembre:  
    • 10 h, concentració a la Plaça Major de Nou Barris, davant la seu del Districte, que servirà de punt de trobada per anar a la Concentració a la Plaça Sant Jaume (Barcelona) a les 12 hores.
    • 17.30 h, Concentració davant la seu del Districte.
    • 21 h, Concentració a la Pl. Sant Jaume per preparar les següents jornades. Dijous 13 de setembre, 18 h, concentració davant la Conselleria d'Ensenyament (Via Augusta,202; estació Muntaner dels Ferrocarrils de la Generalitat).
  • Els dies 26 i 27 de setembre s'inicia una VAGA INDEFINIDA INTERMITENT de dos dies per setmana a totes les etapes citades que serà avaluable mensualment en assemblea de treballadors/es.

REIVINDIQUEM

  1. Aturar l'acomiadament del professorat interí (amb tot el que això comporta: precarització de la feina docent; augment de ràtios d'alumnes; desatenció a la diversitat...).
  2. Cobrir les substitucions des del 1r dia (no a partir del 10è dia, tal com s'ha establert per a aquest curs 2012-13) i cobrament del 100% del sou per al professorat substitut.
  3. Establir un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes. Exigim un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l'Administració.
Lamentem els inconvenients que us puguin ocasionar aquestes mobilitzacions, però creiem que més val perdre uns dies d'aquest curs que perdre la dignitat de l'ensenyament públic per sempre.

Per les raons exposades, us convidem a secundar amb nosaltres el calendari de vagues i mobilitzacions convocat no portant els/les vostres fills/es als centres d'ensenyament els dies de vaga i assistint el dia 12 de setembre a les 10h i a les 17.30h a les concentracions davant la seu del Districte.

Lluitant també eduquem. Cap acomiadament.
Comitè de vaga de la zona educativa de Nou Barris

www.interzonesdocent.blogspot.com.es/ 

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.