Ads Top


Proposta per a la festa de la Mercè de Barcelona

PROPOSTA PER A LA FESTA DE LA MERCÈ DE BARCELONA

Des del Col·lectiu d’AMPAs bressol de Barcelona ens fan aquesta proposta per tenyir de groc les properes festes de la Mercè de les següents maneres:
  • Porteu el mocador groc allà on aneu.
  • El dilluns 24 de setembre tornem a omplir la plaça! Quedem a les 11h a plaça St.Jaume per a gaudir petits i grans dels gegants i la festa tot reivindicant que el 0-3 HI ÉS!
  • Fotomercè, fem sentir la nostra veu de manera gràfica (animem tiets, tietes, amics, àvies, veïns, educadores de support, mestres, fotògrafs amateurs i professionals…). Enviem fotos amb elements grocs i el 0-3 HI ÉS. Ja vam fer la nostra aportació al PAM, fem-la ara a Fotomercè. Les fotos es podran penjar a internet del 21 al 30 de setembre.
  • Divendres 21 de setembre, toc d'inici groc i pregó alternatiu, portant samarretes, mocadors, pancartes... (considerem que és una trobada més adequada per a adults).
Són les festes de la gent, volem que els nostres fills i filles les gaudeixin i al mateix temps volem fer visible que les famílies i els equips d’educadores seguim treballant plegats en la defensa de les escoles bressol municipals.
Seguim endavant i gaudim de les festes!
Col·lectiu d’AMPAs bressol de Barcelona

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.